AcasăPoliticaRazvan Sava, propunerea liberalilor pentru preluarea sefiei interimare a Primariei Capitalei

Razvan Sava, propunerea liberalilor pentru preluarea sefiei interimare a Primariei Capitalei

Odata ce Stefanel Dan Marin a ramas fara fotoliul de primar interimar al Capitalei, ca urmare a votului dat, deunazi, in cadrul sedintei Consiliului General al Muncipiului Bucuresti (CGMB), liberalii au venit cu o propunere de succesor al uneperistului.

Este vorba despre Razvan Sava, nimeni altul decat reprezentant al PNL in Consiliul General si care, din cate au anuntat liberalii, seara trecuta, la finele sedintei Comitetului Executiv al PNL Bucuresti, reprezinta varianta aleasa de catre liberalii bucuresteni pentru a prelua functia de viceprimar si atributiile de edil interimar.

Totodata, reprezentantii formatiunii conduse de Blaga si Gorghiu insista ca „Partidul National Liberal ramane consecvent Acordului pentru bucuresteni propus Consiliului General si societatii civile si va face toate demersurile necesare pentru ca acesta sa fie respectat si implementat”.

Va amintim ca Stefanel Dan Marin a fost inlaturat -prin vot- de la sefia interimara a Primariei Capitalei, la mai putin de doua luni si jumatate de la numire, nu putine fiind vocile care i-au reprosat ca nu a gasit o solutie pentru situatiile problematice de la RADET si RATB. In favoarea plecarii sale s-au pronuntat 37 de consilieri generali.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger