AcasăPoliticaReactia lui Basescu, dupa ce s-a anuntat in presa trimiterea sa in...

Reactia lui Basescu, dupa ce s-a anuntat in presa trimiterea sa in judecata

Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa a doua procuroare despre care sustine ca ar fi dat unda verde trimiterii sale in instanta, in dosarul in care actualul primar Firea l-a acuzat de amenintare.

In conditiile in care s-a aflat in spatiul public, prin intermediul unor surse citate de jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, cum ca dosarul in cauza – in care Gabriela Firea il acuza de amenintare, ca urmare a unei afirmatii facute, in primavara lui 2014, la adresa ei si a sotului- ar fi fost trimis in instanta, cel vizat de invinuire si-a prezentat un punct de vedere cat se poate de categoric.

Mai exact, fostul presedinte a reactionat, luni dimineata, pe Facebook, la informatia difuzata din directia jurnalistului Antena 3. Ce anume contine mesajul-replica aflati citind randurile de mai jos, ce redau, integral, postarea lui Traian Basescu pe acest subiect.

„De buna seama, nu este un dosar politic

Aflu de la un post de televiziune ca procurorii Adina Petrescu si Camelia Sutiman (aflata in continua consultare cu Mihalache) au avizat trimiterea mea in judecata pentru ca doamna Firea s-a simtit amenintata si s-a speriat de declaratiile mele la adresa sotului, primar de Voluntari.

Cu certitudine, cind Ponta si Antonescu, insotiti de Doamna Firea, mobilizau si instigau zeci de mii de oameni sa urle pe stadioane “Basescu la puscarie” nu era nicio amenintare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era si cand doamna Firea o acuza in mod mincinos pe fiica mea ca a facut o tranzactie ilegala.

Oare unde erau procurorii Adina Petrescu si Camelia Sutiman cand asupra mea si a familiei mele se proferau aceste amenintari ?

Pana la urma, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandat de Procuror Sef Sectie…

Am convingerea ca Parchetul General trebuie sa ramana in afara jocurilor politice.

PS – Inteleg ca Parchetul General a rezolvat marile dosare ale Revolutiei si mineriadelor, drept pentru care a venit vremea anchetarii declaratiilor politice”.

author avatar
eNational
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger