AcasăPoliticaReactia lui Ponta, dupa ce a aflat ca Isar, fost ministru in...

Reactia lui Ponta, dupa ce a aflat ca Isar, fost ministru in Guvernul sau, a ajuns la DNA

Nu putini au fost cei care au remarcat faptul ca fostul sef de la Palatul Victoria a ales momentul in care a aflat ca liberalul Isar a ajuns, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a face o dezvaluire cu iz acuzator.

Si anume, a notat, pe contul sau de Facebook, un aspect ce tine de momentul in care Lucian Isar facea parte din primul Cabinet pe care il conducea Ponta (Executivul Ponta 1-nr), in calitate de ministru delegat pentru relatia cu mediul de afaceri. Mai exact, de cel in care Isar ar fi parasit fotoliul ministerial, in 2012.

Odata ce a auzit ca Isar a fost la DNA, Ponta si-a amintit un episod unic pe durata mandatului sau la Palatul Victoria. „Nu cunosc, in mod evident, motivele chemarii de azi la DNA. Pot insa sa spun ca in aproape 4 ani de activitate ca Prim-Ministru a fost o singura ocazie in care am primit direct informare de la institutiile specializate ale statului despre o tentativa clara de coruptie din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american in schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important in Romania)!”, sustine Ponta.

Fostul prim-ministru mentioneaza si numele fostului ider al PNL, totodata fostul sau partener de la conducerea Uniunii Social Liberale (USL), alianta aflata la guvernare la data respectiva, pe care sustine ca l-a anuntat in privinta celor aflate. „Atunci i-am spus imediat si lui Crin Antonescu despre situatie si a inteles – in cateva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil ca cei care m-au informat pe mine au sesizat si DNA”, a mai scris fostul prim-ministru Ponta.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger