AcasăPoliticaReactia lui Traian Basescu in cazul Olteanu: Un “trofeu major” retinut de...

Reactia lui Traian Basescu in cazul Olteanu: Un “trofeu major” retinut de DNA

Masura dispusa de procurorii anticoruptie, inca de la primele ore ale zilei, in cazul fostului sef al Camerei, de cativa ani viceguvernator al BNR, nu a ramas fara reactii in plan politic.

Printre cei care au comentat pe marginea retinerii lui Bogdan Olteanu a fost si fostul lider de la Cotroceni. Fara sa se opreasca niciun moment asupra acuzatiilor aduse fostului politician, Traian Basescu a tinut sa sublinieze – intr-un mesaj facut public pe Facebook- faptul ca a remarcat faptul ca actiunea in cazul lui Olteanu a diferit de cele care au vizat- in ultima vreme- actorii de pe scena politica intrati in vizorul procurorilor. Adica faptul ca nu au mai aparut in media nici amanunte din dosarul in curs, dar nici „spectacolul” sosirii si al iesirii din sediul procurorilor anticoruptie.

Ceea ce l-a facut pe fostul presedinte sa acorde credibilitate actiunii DNA in urma careia cel care, in urma cu doar cativa ani detinea a treia functie in stat, iar la momentul de fata ocupa de asemenea un post important, de aceasta data in cadrul BNR-ului, a ajuns sa fie retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta. DETALII AICI si AICI.

Redam in cele ce urmeaza, integral, postarea lui Traian Basescu pe acest subiect:

„Bogdan Olteanu, un “trofeu major” retinut de DNA.

Fara documente din dosar date presei;

Fara spectacolul sosirii la DNA transmis in direct;

Fara spectacolul iesirii din DNA incatusat si transmis in direct de toate televiziunile de stiri ;

Un comunicat sec despre acuzatii si fara … “cu sprijinul SRI” ;

Nu s-au regizat conditii pentru ca acuzatul sa fie „judecat de popor”, sa se creeze presiune pe judecatori in vederea arestarii preventive, acuzatului i s-au respectat dreptul constitutional la aparare si dreptul la imagine ;

De aceea actiunea DNA, cel putin pentru mine, este credibila si exclude suspiciunea ca DNA face un joc politic.

Vor trece ani multi pana cind pseudo-justitia de sub sigla de pe sediului DNA, practicata in 2015 si inceputul lui 2016 sa fie stearsa de pe obrazul justitiei, chiar daca poporul a aplaudat frenetic”.

467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger