AcasăPoliticaRegretul lui Geoana in privinta lui Victor Ponta. "A distrus USL. E...

Regretul lui Geoana in privinta lui Victor Ponta. „A distrus USL. E pe cale sa distruga si PSD”!

Mircea Geoana sustine ca nu regretam momentul in care fostul USL a ajuns la putere, in urma cu exact trei ani, ci doar pe cel in care Victor Ponta a ocupat fotoliul de premier. In acest sens, fostul lider al PSD si-a exprimat temerea ca Ponta ar fi „pe cale sa distruga si PSD”, la fel cum s-a intamplat cu Uniunea Social Liberala, facandu-i mai tanaurlui sua coleg de pe scena politica o caracterizare deloc onoranta.

Anuntand cat se poate de clar si de praspicat faptul ca nu are de gand sa participe la evenimentul de luni, de la Parlament, prin care premierul Ponta si sustinatorii sai doresc marcarea a trei ani de la motiunea de cenzura care a adus la putere Uniunea Social Liberala (in care, la acea vreme, PSD-ul, din care facea parte si Geoana, si PNL-ul erau in aceeasi tabara-n.r), fostul social-democrat, actualmente lider al Partidului Social Romanesc, a punctat cateva elemente in pragul implinirii a trei ani de la instalarea liderului Partidului Social democrat in fruntea Executivului. „Au trecut 3 ani de cand – si cu votul meu si al apropiatilor mei – a fost votata motiunea de cenzura care a dus la venirea la putere a USL. Nu regret acest lucru. Lupta impotriva regimului Basescu si a ceea ce a reprezentat el a fost (si ramane) o obligatie pe care o am fata de toti cei care au ales altfel in 2009. In schimb, regret ca de trei ani in fruntea Guvernului Romaniei se afla Victor Ponta. Minciuna, coruptie, tradare, instincte anti-democratice, impostura – iata „calitatile” unui tanar politician care apartine deja trecutului. A distrus USL. E pe cale sa distruga si PSD„, s-a exprimat Mircea Geoana, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook.

Victor Ponta, in schimb, ii invita pe politicienii care au facut parte din USL – alianta care s-a destramat in februarie anul trecut, moment in care vechiul PNL a trecut in opozitie -sa participe la evenimentul de luni. „Imi doresc ca toti membrii ‪#‎USL care au facut schimbarea din 2012 sa participe astazi la evenimentul de la Palatul Parlamentului – „3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu””, anunta premierul, precizand ca ii include in aceasta invitatie pe „toti cei care au votat atunci motiunea de cenzura sa fie alaturi de noi, chiar daca unii intre timp s-a razgandit”.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger