AcasăPoliticaRevolta „baronilor” s-a fasait

Revolta „baronilor” s-a fasait

„Baronii” PSD si-au pierdut curajul pe drum

Desi au venit la Bucuresti sa-i ceara explicatii lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta a declarat ca este gata sa le taie din putere, „baronii” PSD au facut brusc ciocu’ mic.

„Baronii” PSD si-au pierdut curajul pe drum

Prelucrati de acelasi Dragnea inainte de sedinta Comitetului Executiv, sefii filialelor pesediste nu au mai dorit sa deschida tema separarii functiei politice de cea administrativa, lasandu-l  pe presedintele executiv sa traga singur concluziile. „Propunerea este de luat in seama, asa incat in primavara, la Congres, vom introduce in statut aceasta prevedere”, a sustinut Liviu Dragnea. In locul baronilor a vorbit insa deputatul Florentin Gust, acesta solicitand scurt demisia lui Dragnea din Executiv. „Domnule Dragnea, dumneavoastra nu aveti cum sa reformati vreodata PSD! Va cer demisia din Guvern si suspendarea din PSD pana cand va veti clarifica problemele din justitie!”,  i-a transmis Gust presedintelui executiv al PSD.

Miron Mitrea se retrage din politica

Deputatul PSD Miron Mitrea a anuntat in cadrul Comitetului Executiv National ca a decis sa demisioneze atat din PSD, cat si din Parlament. Asta nu l-a impiedicat insa sa le mai explice inca o data colegilor sai de partid ca au apucat-o pe o cale gresita. „Intrarea si iesirea din politica sunt chestiuni personale. Deci am decis ca ma retrag din politica, din partid si Parlament”, a afirmat Mitrea, la finalul reuniunii PSD.

author avatar
National
524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger