AcasăPoliticaS-a dat startul oficial campaniei electorale pentru alegerile locale

S-a dat startul oficial campaniei electorale pentru alegerile locale

Cu o luna inainte de scrutinul in urma carora vor fi alesi primarii, dar si – dupa caz- reprezentantii Consiliilor locale si judetene s-a dat startul oficial la campania electorala pentru alegerile locale.

In tot acest rastimp, candidatii – fie reprezentati ai unor partide sau aliante electorale, fie independenti- vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe romani ca reprezinta cea mai buna optiune si ca au cea mai potrivita echipa si cel mai puternic program de reforme, in speranta ca vor atrage cat mai multe voturi, pentru a ocupa fotoliile de primari sau de consilieri.

De altfel,seful statului a tinut sa faca, inca de seara trecuta, intr-o declaratie de presa pe care a sustinut-o de la sediul Presedintiei, o serie de precizari pe acest subiect, inainte de debutul campaniei pentru localele de luna viitoare, adresandu-se atat votantilor, cat si candidatilor. „Incepe campania electorală pentru alegerile locale. Pe data de 5 iunie alegem primarul localitatii in care traim, alegem Consiliul Local si Consiliul Judetean. Aceste alegeri sunt foarte importante. Oamenii pe care ii alegem vor fi responsabili de destinul localitatii in care traim. Uitati-va bine la candidati (…) si ganditi-va daca candidatul preferat este un om integru, sa nu fie certat cu legea, daca este un bun gospodar”, i-a indemnat seful statului pe romani, sfatuindu-i, totodata, sa observe si din ce partid vin candidatii, dar si ce echipe au in spate si ce solutii prezinta.

Totodata, presedintele a precizat ca ar vrea sa fie o campanie „centrata pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii”, avand un mesaj inclusiv pentur candidatii inscrisi in cursa, la localele din aceste an: „faceti o campanie curata (…) vorbiti cu oamenii, aflati care sunt problemele lor, veniti cu solutii”.

author avatar
Cristina Stefan
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger