AcasăPoliticaSchimbari la PSD: Ivan, inlocuit de la sefia PSD sector 1. Stefanescu,...

Schimbari la PSD: Ivan, inlocuit de la sefia PSD sector 1. Stefanescu, secretar general al filialei Bucuresti

Ivan a ramas fara sefia filialei sectorului 1 a PSD, in urma deciziei luate vineri de mai-marii partidului, intruniti la Sinaia, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, sedinta in care s-a decis si numirea lui Codrin Stefanescu pe fotoliul de secretar general al filialei Bucuresti.

In conditiile in care, in ultima perioada, a criticat unele decizii ale actualei conduceri a formatiunii al carui purtator de cuvant a fost, acum cativa ani, Ivan a fost taxat si inlocuit de la sefia PSD-sector 1. Dupa cum era de asteptat, Ivan nu a primit cu prea multa bucurie vestea. „Pur si simplu a fost o executie. Nimeni nu m-a intrebat nimic inainte”, a precizat Ivan, intr-o interventie in direct la Digi 24.

Intrebat daca i s-a reprosat vreun aspect, care sa justifice masura luata in cazul sau, Ivan a raspuns initial ca „nu”, insa apoi a completat: „Mi s-a reprosat ca, acum un an si jumatate, as fi schimbat niste presedinti de organizatii de centre de vot”.

Trebuie spus ca Ivan a fost inlocuit cu Dan Tudorache, care se va afla, interimar, la sefia PSD Sector 1.

Pe de alta parte, tot vineri, la Sinaia, social-democratii au decis numirea lui Codrin Stefanescu – secretar general adjunct al formatiunii conduse de Victor Ponta, in functia de secretar general al PSD Bucucresti. Stefanescu ii succede lui Eugen Bejinariu la sefia acestui for al PSD.

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger