AcasăPoliticaSebastian Ghita, la DNA Ploiesti. Procurorii i-au pus sechestru pe o parte...

Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti. Procurorii i-au pus sechestru pe o parte pe avere

Parlamentarul a aflat, marti, de la procurorii DNA prahoveni, odata ce s-a prezentat, in cursul diminetii, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti, ca s-a dispus, in cazul sau, punerea unui sechestru asigurator pe o parte din avere.

Ghita insusi a explicat ca este vorba despre un sechestru pus atat pe sume de bani, aflate in conturile sale, cat si pe imobile, deputatul precizand, insa, ca deocamdata nu cunoaste cuantumul exact al prejudiciului din dosarul in cauza. „Inteleg ca prejudiciul este undeva la doua milioane de euro”, a opinat Sebastian Ghita, aflat la acest moment sub control judiciar in dosarul amintit, in care procurorii il acuza de favorizare de grup infractional.

Masura, luata si in cazul altor persoane cercetate in dosarul in care au ajuns in vizorul procurorilor anticoruptie si cumnatul primului-ministru, omul de afaceri Iulian Hertanu, dar si presedintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma, si fiul sau, deputatul  social-democrat Vlad Cosma, este menita sa asigure recuperarea prejudiciului stabilit de catre anchetatori in aceasta cauza.

Deocamdata, la DNA Ploiesti s-au prezentat, marti, Ghita si omul de afaceri Iulian Hertanu, acesta din urma fiind acuzat de procurori de fraude cu fonduri europene.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger