AcasăPoliticaSebastian Lazaroiu: Cel mai pregatit candidat la prezidentiale e Cristian Diaconescu

Sebastian Lazaroiu: Cel mai pregatit candidat la prezidentiale e Cristian Diaconescu

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu este de parere ca dintre toti candidatii la scaunul prezidential cel mai pregatit pentru functia de presedinte al Romaniei este Cristian Diaconescu.

Cu toate astea, Lazaroiu a precizat  ca nu il vede pe candidatul Partidului Miscarea Populara in turul doi la alegerile prezidentiale din toamna.

„Din toti candidatii pe care ii avem acum, probabil ca e cel mai pregatit pentru functia de presedinte este Cristian Diaconescu. Pe de alta parte, eu sunt foarte sceptic ca el va reusi in timpul foarte scurt ramas sa-si creasca vizibilitatea, pentru ca el are o problema de vizibilitate, spre deosebire de ceilalti candidati, despre care se vorbeste de mai mult timp si in viata politica si legat strict de candidatura la prezidentiale. Or el nu e in situatia asta. El are zile numarate, din punct de vedere al candidaturii”, a afirmat Sebastian Lazaroiu la RFI.

„Nici acum nu este foarte vizibil. Practic, n-ar trebui sa treaca o zi in care Cristian Diaconescu sa nu iasa sa-si contureze profilul de candidat la prezidentiale. Sunt multi care n-au auzit de Cristian Diaconescu, sunt convins de asta si nu-l identifica ca si profil de candidat. Deci eu sunt destul de sceptic ca va reusi intrarea in al doiea tur de scrutin, avand in vedere timpul foarte scurt ramas pana la campania electorala”, a mai spus acesta.

author avatar
Alina Costache
365 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger