AcasăPoliticaSecretarul general al NATO, primit de premierul interimar la Palatul Victoria

Secretarul general al NATO, primit de premierul interimar la Palatul Victoria

Aflat in Romania pentru o vizita oficiala, Jens Stoltenberg are, joi, o serie de intrevederi cu inaltii oficiali ai statului.

Prima dintre acestea a avut loc dimineata, incepand cu ora 10, si s-a desfasurat chiar la sediul Guvernului, in Piata Victoriei. Secretarul general al NATO a fost intampinat de catre premierul interimar, Gabriel Oprea, totodata vicepremier pentru securitate nationala si ministrul de Interne.

In cele cateva zeci de minute in care au stat de vorba, cei doi oficiali au abordat o serie de teme de actualitate. Printre ele situatia din vecinatatea granitelor Romaniei, precum si despre contributia Romaniei la misiunile si obiectivele Aliantei Nord-Atlantice.

Odata incheiata aceasta intrevedere de la sediul Guvernului, Stoltenberg s-a indreptat catre sediul Presedintiei, unde a avut convorbiri oficiale cu Klaus Iohannis, discutiile fiind urmate de un dejun oferit de catre seful statului, la Palatul Cotroceni, inainte ca inaltul oaspete si presedintele sa viziteze, alaturi de premierul interimar Oprea, sediul Unitatii de Integrare a Fortelor NATO.

[youtube]s4dZCbcxF64[/youtube]

sursa foto: MAI

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger