AcasăPoliticaSeful de la Apele Romane, Vasile Pintilie, si-a anuntat demisia "de onoare"

Seful de la Apele Romane, Vasile Pintilie, si-a anuntat demisia „de onoare”

La doar cateva ore dupa ce s-a vehiculat ca premierul Ponta fi cerut, miercuri, schimbarea sa de la conducerea Administratiei Nationale ‘Apele Romane’ (ANAR), Vasile Pintilie, directorul institutiei, si-a anuntat, in cursul serii trecute, „demisia de onoare”.

„In contextul evenimentelor de astazi (miercuri – n.r.), Vasile Pintilie anunta ca isi depune demisia de onoare, din functia de director general al Administratiei Nationale ‘Apele Romane’, se precizeaza intr-un comunicat al ANAR, citat de b1.ro.

Potrivit unor surse, Victor Ponta ar fi solicitat, in decursul zilei precedente, inlocuirea lui Pintilie de la conducerea Apelor Romane, care ocupa aceasta functie din 2012. Totul ca urmare a faptului ca directorul general al ANAR s-a aflat in concediu in aceste ultime zile in care au fost mari probleme in mai multe judete, ca urmare a inundatiilor, fiind emise avertizari Cod rosu privind pericolul producerii de viituri si depasiri ale cotelor de atentie. Mai mult, seful acestei institutii nu a participat, miercuri, la Comandamentul pentru situatii de urgenta, convocat de primul-ministru, la Guvern, fiind inlocuit de directorul general al institutiei.

Sursa foto: rowater.ro

 

543 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger