AcasăPoliticaSenatorul Marius Isaila il baga la inaintare pe Daniel Chitoiu

Senatorul Marius Isaila il baga la inaintare pe Daniel Chitoiu

Isi negocia spaga in toaleta si obisnuia sa-si perchezitioneze interlocutorii ca sa se asigure ca nu au „tehnica” asupra lor. Acestea erau doar cateva faptele de arme ale senatorului PSD Marius Isaila, acuzat de trafic de influenta si instigare la fals.

 

Ca sa fie mai convingator, Marius Isaila se lauda cu influenta pe care o avea asupra lui Daniel Chitoiu. FOTO: ZIUANEWS

Isaila a fost „sifonat” chiar de colaboratorii sai. Cel putin asta reiese din referatul DNA, care mentioneaza, negru pe alb, ca parlamentarul a fost denuntat atat de „intermediarul” Catalin Cristescu, pe care l-a folosit pentru a obtine aproximativ 200.000 de euro din trafic de influenta, cat si de „prietenul” si consilierul sau, Stefan Cristian Ene. Acesta din urma fiind cel care a povestit despre modul in care senatorul PSD obisnuia sa se laude cu influenta pe care o avea asupra lui Daniel Chitoiu, ministru de Finante la acea vreme.

 

Daniel Chitoiu

„Conform celor precizate de suspectul Ene Cristian Stefan si surprinse in urma monitorizarii ambientale, sprijinul pe care Cristescu Catalin urma sa il primeasca in vederea favorizarii acestuia pentru promovarea concursului amintit (pentru un post in cadrul Directiei Antifrauda a ANAF – n.r) urma a se realiza prin interventii la nivelul unor persoane ce detin importante functii de conducere: Daniel Chitoiu – fost ministru de finante, Gelu Diaconu – sef ANAF sau un procuror, nenominalizat, din cadrul PICCJ – DIICOT, structura centrala, care este implicat in organizarea concursului respectiv sau care coordoneaza anchete in colaborare cu ANAF”, se mai arata in referatul intocmit de procurori.

author avatar
Victor Paun
854 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger