AcasăPoliticaSerban Mihailescu a ajuns la DNA pentru a discuta cu procurorii

Serban Mihailescu a ajuns la DNA pentru a discuta cu procurorii

Fostul ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului (SGG) a ajuns, joi in jurul pranzului, la sediul DNA din Capitala, pentru a fi audiat de catre procurorii anticoruptie.

Social-democratul Serban Mihailescu urmeaza sa dea declaratii in Dosarul Microsoft, in care este suspectat, de catre procurorii DNA, de instigare la abuz in serviciu, spalare de bani si trafic de influenta. Faptele in cauza ar data, sustin procurorii, din perioada in care social-democratul era ministrul coordonator al SGG (decembrie 2000-octombrie 2003).

Parlamentarul PSD sustine ca nu e vinovat de nicio fapta de care il acuza procurorii anticoruptie. „Am spus la Senat, va spun dvs. N-am facut nimic din ce se scrie acolo. Va repet”, a precizat Mihailescu, la intrarea in sediul DNA. Intrebat daca se teme ca va fi arestat preventiv, senatorul a raspuns doar atat: „legea permite orice”.

Va amintim ca Senatul a incuviintat, saptamana trecuta, inceperea urmaririi penale in cazul lui Mihailescu, procurorii DNA solicitand acest lucru in dosarul Miscrosoft, in care sunt suspectati de fapte de coruptie alti opt fosti ministri.

Sursa foto: botosaneanul.ro

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger