AcasăPoliticaSocial-democratii s-au razgandit: Dan Sova, reprimit in partid

Social-democratii s-au razgandit: Dan Sova, reprimit in partid

Pe langa schimbarea din fruntea PSD-sector 1, Catalin Ivan fiind inlocuit de la sefia filialei, dar si numirea unui nou presedinte al PSD-sector 5, dupa excluderea lui Vanghelie, in persoana lui Cristian Rizea, social-democratii intruniti in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de la Sinaia au decis sa il reprimeasca pe Sova in partid.

Exclus pe 27 noiembrie din PSD, alaturi de Mircea Geoana si Marian Vanghelie, in urma sedintei CEx, Sova a fost reprimit in randurile social-democratilor. Dar nu oricum, ci chiar reinstalat, spun surse citate de televiziunile de stiri, in functia ocupata pana sa fie dat afara din partidul condus de Victor Ponta, cea de vicepresedinte.

In conditiile in care Ponta a fost cel care, la finele anului trecut, anunta ca Sova a fost exclus din partidul pe care il conduce, tot primul-ministru a anuntat, vineri, decizia de reprimire a fostului ministru al Transporturilor in randurile social-democratilor, motivand ca atitudinea acestuia din urma a contat decisiv in inainterea propunerii in urma careia s-a luat aceasta decizie.

„Am supus la vot si CEX – in unanimitate -a decis sa revocam decizia luata la CEX de excludere a lui Dan Sova. Cred ca ne-a demonstrat in aceasta luna si jumatate ca vrea sa fie in PSD si vrea sa fie cu noi si cred ca asta e cel mai important. Forul care poate sa ia o decizie, acelasi for poate sa o si revoce”, a explicat liderul PSD, fara sa confirme sau sa infirme zvonul ca Sova ar urma sa ocupe din nou functia de vicepresedinte a formatiunii.

author avatar
Cristina Stefan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger