AcasăPoliticaSorin Oprescu, mandat de arestare prelungit de Tribunalul Bucuresti

Sorin Oprescu, mandat de arestare prelungit de Tribunalul Bucuresti

Imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma să rămână în arest fostul primar al Capitalei - FOTO/VIDEO

Primarul suspendat din functie al Capitalei a mai primit o lovitura din partea instantei, odata ce a aflat ca ar putea ramane inca 30 de zile in „Beciul Domnesc”.

Totul dupa ce, la finele unei sedinte de judecata la care a asistat insusi politicianul, dar si dupa deliberari, judecatorii au hotarat, miercuri seara, sa admita propunerea procurorilor DNA, care il acuza pe Oprescu de coruptie, respectiv sa prelungeasca, pe o alta perioada de 30 de zile,  mandatul de arestare preventiva emis pe numele edilului.

Cum decizia Tribunalului Bucuresti nu este una definitiva, ea poate fi contestata, la Curtea de Apel Bucuresti. In tot acest timp, insa, Sorin Oprescu va ramane in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Va reamintim ca primul mandat emis pe numele sau dateaza din 7 septembrie, data la care magistratii au admis solicitarea procurorilor DNA, care au cerut instantei arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu, pentru luare de mita.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger