AcasăPoliticaSova, ciunga din parul lui Tariceanu

Sova, ciunga din parul lui Tariceanu

Facerea de bine… l-a bagat in bucluc pe Calin Popescu Tariceanu. Dupa ce a facut pe dracu’ n patru ca sa-l tina pe pesedistul Dan Sova departe de Arestul Politiei Capitalei, presedintele Senatului nu stie acum pe unde sa scoata camasa.

Calin Popescu Tariceanu a intrat la apa din cauza lui Dan Sova

Fortat de Curtea Constitutionala, Tariceanu a dat unda verde pentru redactarea unei hotarari prin care se constata ca nu s-au intrunit conditiile pentru incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova. Document pe care nu si-a pus insa si semnatura, avand o banuiala ca in felul acesta ar putea ajunge si el client al procurorilor anticoruptie. Ca sa scape de responsabilitate, Calin Popescu Tariceanu a trimis hotararea in plen. Doar ca aici, cu largul concurs al pesedistilor, a inregistrat o noua infrangere, hotararea fiind respinsa. Ieri, presedintele Senatului a apelat la un nou artificiu. Printr-o decizie a Biroului permanent, Comisia juridica a primit sarcina ingrata sa redacteze o noua hotarare pentru sedinta din 25 martie in care a fost scapat Sova. Minsiune imposibila, dupa cum a explicat presedintele Comisiei, senatorul Catalin Boboc.

Dan Sova

„Un lucru este foarte clar, comisia juridica poate face propuneri, proiecte de hotarari pe care sa le duca mai departe catre plen, dar asupra hotararilor Senatului se pronunta doar plenul”, a explicat liberalul. In final, Comisia juridica a votat tot vechea hotarare pe care a trimis-o din nou la Biroul permanent, in speranta ca, de aceasta data, Tariceanu o sa-si ia inima in dinti si o sa o semneze.

[poll id=”986″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.065 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger