AcasăPoliticaSubsecretarul american al apararii pentru informatii, in Romania. S-a intalnit cu ministrul...

Subsecretarul american al apararii pentru informatii, in Romania. S-a intalnit cu ministrul Dusa

Michael G. Vickers, subsecretarul american al apararii pentru informatii, a venit in Romania si a avut o intrevedere cu ministurl Apararii, Mircea Dusa.

Intrevederea a avut loc miercuri, la sediul Ministerului Apararii si a avut ca teme de discutie atat schimbul de informatii dintre doua state, cei doi inalti oficiali subliniind importanta  dezvoltarii cooperarii bilaterale in acest domeniu, dar si aspecte privind viitoarea misiune a NATO in Afganistan.

In cadrul intalnirii de la Bucuresti, „ministrul Dusa l-a asigurat pe partenerul american cu privire la mentinerea pozitiei ferme a partii romane in ceea ce priveste dezvoltarea relatiilor cu S.U.A. in domeniul apararii, in cadrul „Parteneriatului Strategic Intensificat pentru secolul XXI””, se precizeaza intr-un comunicat remis, joi, presei, de catre reprezentantii MApN.

Totodata, Mircea Dusa i-a transmis subsecretarului american al apararii pentru informatii, Michael G. Vickers, ca partea romana apreciaza sprijinul acordat de Statele Unite pentru pregatirea personalului si dezvoltarea capabilitatilor, precum si pentru sustinerea cu tehnica si asistenta logistica a trupelor romane aflate in Afganistan.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger