AcasăPoliticaTariceanu critica in termeni duri programul de guvernare al PNL

Tariceanu critica in termeni duri programul de guvernare al PNL

Calin Popescu Tariceanu (foto) si Catalin Predoiu sustin ca sunt victimele unei campanii de dezinformare

Membrii Partidului National Liberal si-au lansat, de curand, propriul program de guvernare, iar aceasta actiune nu l-a lasat rece pe Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.

Printre altele, Tariceanu sustine ca programul de guvernare propus de PNL contine „multa retorica si putina substanta”.

„As invita PNL sa lase retorica la o parte, pentru ca programul pe care l-au prezentat este multa retorica si putina substanta si ii invit sa voteze noul Cod Fiscal, daca mai exista vreo urma liberala in acest partid, care inca isi pastreaza denumirea de PNL”, a spus Tariceanu.

Tariceanu este de parere ca reprezentantii fostului Partid Democrat Liberal au pus stapanire pe PNL si ca „acestia vin cu un program-compilatie si ofera acelasi discurs basist despre marota reformei si a modernizarii, fara masuri curajoase, dar cu aceiasi oameni”.

Presedintele Senatului se plange ca „vechiul PDL ce face? Taie 50% din masurile de factura liberala din noul Cod Fiscal, care este in dezbatere. Pot sa va spun urmatorul lucru: daca la o masina pui numai 50% din piese, din componente, ea nu o sa poata functiona. Cam acelasi lucru se intampla si cu propunerea facuta de PDL. Daca tai 50% din masurile din noul Cod Fiscal, sigur ca va rezulta un fel de program avortat, care va esua lamentabil”.

author avatar
Cristi Ionita
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger