AcasăPoliticaTariceanu: Dinu Patriciu a fost unul dintre cei mai proeminenti liberali

Tariceanu: Dinu Patriciu a fost unul dintre cei mai proeminenti liberali

Fostul coleg al lui Dinu Patriciu, in vremea cand faceau parte din randurile Partidului National Liberal, Tariceanu si-a exprimat regretul fata de moartea omului de afaceri.

Actualul lider al Partidului Liberal Reformator, ex-premierul Tariceanu a adresat un mesaj public, de condoleante, la aflarea vestii ca Dinu Patriciu a pierit, la varsta de 64 de ani, inttr-o clinica londoneza. „Azi s-a stins din viata fostul nostru coleg si prieten liberal, Dinu Patriciu. Membru al echipei care a contribuit substantial la renasterea PNL si a liberalismului in Romania dupa revolutia din 1989, Dinu Patriciu s-a angrenat cu curaj si perseverenta intr-o lupta deloc simpla, deloc usoara, cu un sistem care nu dorea nici prea multa democratie si nici libertate economica”, mentioneaza Tariceanu.

Desi admite ca au avut si pozitii politice diferite, liderul senatului ii recunoaste lui Dinu Patriciu meritul de a fi fost unul dintre „cei mai proeminenti liberali”. „Practicant al unei profesii liberale, Dinu Patriciu a fost nu numai unul dintre cei mai proeminenti liberali, dar a reusit intr-un mod exceptional si ca intreprinzator. In ciuda faptului ca am avut adesea pozitii si opinii politice diferite in momente importante ale miscarii liberale, care au si dus la separarea drumurilor noastre, ii pastrez lui Dinu o amintire frumoasa. Dumnezeu sa-l odihneasca!””, se incheie mesajul semnat de Calin Popescu Tariceanu, dupa primirea vestii ca Dinu Patriciu a incetat din viata.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger