AcasăPoliticaTariceanu il loveste sub centura pe Ponta

Tariceanu il loveste sub centura pe Ponta

Regula de aur a politicii, atunci cand vrei sa imbrobodesti electoratul, este sa-ti ataci cu toata forta adversarul traditional. Asa a castigat Traian Basescu, asa a ajuns si USL sa scoata un scor record in alegeri. Pe asta a mizat si Crin Antonescu in momentul in care a bagat divort de Victor Ponta si a inceput sa-l balacareasca in fel si chip si, mai nou, pe asta se bazeaza si Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ataca stanga ca sa castige inima dreptei

Dupa iesirea de la guvernare, in PNL domneste haosul. Pe acest fond, liberalii vorbesc din ce in ce mai des de revenirea lui Calin Popescu Tariceanu in partid.  Cel mai recent comentariu pe tema vine chiar din partea prim-vicepresedintelui Klaus Iohannis.  „Domnul Tariceanu a facut un pas care a daunat imaginii PNL si chiar daca s-ar intoarce – si personal cred ca se va intoarce in PNL – nu pot sa-mi dau seama in ce conjunctura ar putea sa revina pe o pozitie foarte importanta in PNL”, a precizat primarul Sibiului. „Tariceanu poate prelua conducerea partidului”, au sarit sa-l contrazica alti reprezentanti ai PNL. Mai mult, acestia sustin ca fostul premier a demarat deja operatiunea de „recucerire” a electoratului de dreapta.

Cand vine vorba de liberali, Victor Ponta are mana proasta

Iar iesirile din ultima perioada  ale lui Tariceanu, deloc magulitoare la adresa Executivului condus de Victor Ponta, par sa confirme scenariul liberalilor. „Romania nu are niciun fel de proiect national si functioneaza mai degraba ca o frunza in vant: vine FMI, spune ceva, face ce spune FMI; pleaca FMI, face altceva. E asa, un fel de miscare mai degraba haotica”, a declarat presedintele Senatului, punand intr-o lumina destul de proasta actuala coalitie de guvernare. In plus, ca sa le ia fata actualilor guvernanti, Tariceanu a prezentat schita lui de proiect. „Visul meu este ca Romania sa ajunga a saptea putere economica a Europei. Cred ca trebuie sa ne mobilizam in jurul unui nou proiect si acesta sa fie Romania – a saptea putere economica a Europei”, a mai spus fostul premier.

[poll id=”755″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
3.813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger