AcasăPoliticaTariceanu s-a inscris, oficial, in cursa prezidentiala

Tariceanu s-a inscris, oficial, in cursa prezidentiala

Fostul premier s-a inscris, oficial, in cursa pentru Cotroceni. Tariceanu si-a depus lista cu peste 279 de mii de semnaturi la Biroul Electoral Central, devenind cel de-al patrulea candidat care intra in lupta pentru prima functie in stat.

„Vreau pentru tara mea mai mult, vreau pentru cetatenii mei sa traiasca mai bine, sa fim o tara demna, sa fie privita cu respect”, a spus Calin Popescu Tariceanu. Intrebat care este contracandidatul de care se teme cel mai mult, fostul prim-ministru a raspuns: „Cu totii sunt puternici (…) PLR, care ma sustine in aceasta campanie, nu este infiintat decat de 50 de zile, lucru care nu ne permite sa aborda, campania cu aceeasi forta ca ceilalti. Importanta este forta ideilor”.

Liderul Partidului Liberal Reformator l-a numit pe Ponta drept cel mai puternic candidat care ar putea intra in tutul doi, ce se va desfasura pe 16 noiembrie.Pana la acest moment, s-au inscris in cursa pentru Cotroceni actualul premier, prezidentiabilul PSD, Victor Ponta, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, dar si Monica Macovei, candidat independent.

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger