AcasăPoliticaTariceanu trece de partea diasporei

Tariceanu trece de partea diasporei

In problema votului prin corespondenta, Calin Popescu Tariceanu a aplicat regula ”cand doi se cearta, al treilea castiga”

In timp ce PSD si PNL isi continua ping-pong-ul cu legea votului prin corespondenta, Calin Popescu Tariceanu a decis sa includa chiar astazi proiectul pe ordinea de zi a Senatului.

In problema votului prin corespondenta, Calin Popescu Tariceanu a aplicat regula ”cand doi se cearta, al treilea castiga”

”Am hotarat sa convoc un Birou permanent al Senatului, astfel incat proiectul de lege al votului prin corespondenta va putea sa intre in procedura parlamentara, mai intai la Senat si ulterior la Camera Deputatilor. In acest fel putem sa punem proiectul in dezbatere, dar acest lucru va presupune termene scurte pentru ca sa ne mentinem angajamentele politice pe care ni le-am luat”, a anuntat, ieri, presedintele Senatului. Anterior iesirii lui Tariceanu la rampa, pesedistii si liberalii s-au acuzat reciproc de blocarea cu rea intentie a proiectului. ”In cateva luni de zile sub presedintia PNL, aceasta comisie (de Cod electoral – n.r.) nu a produs nimic, decat discutii si declaratii. Parerea noastra a fost ca liberalii niciodata n-au vrut sa faca acest proiect de lege”, a decretat pesedistul Liviu Dragnea. ”PSD s-a angajat ca va sustine adoptarea legii. Or, pana astazi, nu au facut decat sa boicoteze adoptarea votului prin corespondenta”, i-a replicat liberalul Ludovic Orban.

author avatar
Simona Badulescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger