AcasăPoliticaTatiana Niculescu Bran anunta ca va fi noul purtator de cuvant al...

Tatiana Niculescu Bran anunta ca va fi noul purtator de cuvant al presedintelui Iohannis

Niculescu Bran a fost cea care a facut public, luni, faptul ca presedintele ales, Klaus Iohannis, i-ar fi propus sa ii fie purtator de cuvant si consilier de comunicare.

Jurnalista si scriitoarea precizeaza, prin intermediul unui mesaj postat in cursul diminetii pe contul sau de Facebook, faptul ca a acceptat propunerea candidatului Aliantei Crestin Liberale care a castigat scrutinul prezidential din noiembrie acest an, hotarand, totodata, sa puna, pentru moment, pe pauza proiectul literar la care lucra. „Presedintele ales al Romaniei, Dl. Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Sunt onorata ca s-a gandit la mine. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant „, suna mesajul respectiv.

Ca urmare, Tatiana Niculescu Bran ar urma sa aiba parte de o noua experienta profesionala, de aceasta data la Cotroceni, ca persoana desemnata sa comunice mesajele de interes public ale noului sef al statului. Totul dupa perioada in care a lucrat ca jurnalist, colaborator, printre altele, al BBC, si a fost cunoscuta ca autoare a romanului „Spovedanie la Tanacu”, publicat in urma cu opt ani.

Sursa foto: cinemagia.ro

414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger