AcasăPoliticaTeodor Atanasiu si-a luat-o la scena deschisa

Teodor Atanasiu si-a luat-o la scena deschisa

Vicele liberal Atanasiu a fost huiduit copios in timpul Consiliului National al PNL desfasurat, sambata, la Pitesti. Motivul: stenogramele de la Bistrita.

Teodor Atanasiu, huiduit si fluierat la Consiliul National al PNL

Inregistrat in timp ce le povestea fostilor penelisti cum o sa-i puna cu botul pe labe pe ex-pedelistii (”Le-am dat iluzia ca o sa aiba primul ministru (pe Catalin Predoiu – n.r.). N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba! Nu e corect deloc, dar n-am nicio retinere. Nu-i corect, dar daca maine ai prim-ministrul poti face ce vrei si ai tot. Deci partidul asta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost si va fi al nostru. Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie”), Teodor Atanasiu a fost intampinat cu fluieraturi si huiduieli in momentul in care si-a inceput discursul de la tribuna Consiliului. ”Scuze!”, se scanda in mod repetat din sala, impiedicandu-l astfel pe Atanasiu sa vorbeasca. Cum era clar ca protestul a fost pus la cale de fostii pedelisti, Vasile Blaga a venit la microfon si a cerut sa se faca liniste: ”Suntem intelegatori, am trecut peste toate,  va rog sa facem liniste. Va rog sa ne respectam”. Cum apelul nu a avut efectul scontat, Atanasiu a renuntat la discurs si s-a retras dupa doar cateva minute, multumind ”pentru primire”.

Teodor Atanasiu

De moment a profitat Catalin Predoiu, care a punctat luandu-l de mana pe amicul ”Tase” si oprindu-l astfel pe scena.  ”La noi nu sunt unanimitati, ca la Ponta. Am avut discutii substantiale pe programul de guvernare cu Atanasiu. Sunt partener cu Atanasiu asa cum sunt cu Vasile Blaga si Alina Gorghiu”, a fluturat Predoiu ramura de maslin. ”Am avut o analiza colegiala fata de stenogramele de la Bistrita. Astfel de lucruri sper sa nu se mai intample si imi cer scuze pentru cei care nu au mai avut puterea sa treaca peste acele stenograme. Am pornit un mare proiect si nu mai exista cale de intors”, si-a adus si Vasile Blaga prinosul pe altarul pacii din interiorul noului si marelui PNL. Dornici sa stinga jarul aprins de Atanasiu s-au aratat a fi si liberalii cu pedigri, gen Alina Gorghiu si Marian Petrache. ”Cred ca in niciun caz rufele, in general, nu trebuie spalate in public.  Intr-o familie, intr-o echipa politica, lucrurile trebuie discutate pana se rezolva”, a pus Gorghiu batista pe tambalul liberal. ”Niciodata nu a fost un partid si un om mai pregatit pentru guvernare cum sunt acum  PNL si Predoiu”, a supralicitat Petrache. Tafnos peste poate dupa huiduirea sa la scena deschisa, Teodor Atanasiu a dat din nou cu bita-n balta pacii, afirmand ca nu vede de ce ar trebui sa-si ceara scuze: ”Sa-mi cer scuze pentru ce am discutat cu sotia in bucatarie? Nu e cazul. N-am discutat public nimic de care sa imi fie jena sau pentru care sa trebuie sa imi cer scuze”, a agitat Atanasiu din nou spiritele ex-democrat-liberale.

 

author avatar
Simona Badulescu
826 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger