AcasăPoliticaTeodorovici si Nica, noii ministri ai Finantelor si Fondurilor Europene, au depus...

Teodorovici si Nica, noii ministri ai Finantelor si Fondurilor Europene, au depus juramantul

Eugen Teodorovici este, de luni incepand, noul Ministru al Finantelor Publice (MFP), portofoliu ramas vacant in urma demisiei predecesorului sau. La sefia Fondurilor Europene, minister condus pana recent de catre social-democratul ales pentru a-i fi succesor lui Darius Valcov, a fost numit Marius Nica.

Cei doi au depus juramantul in cadrul unei ceremonii care a inceput la ora 10, la Palatul Cotroceni, in prezenta sefului statului, al Guvernului, a ministrilor din Cabinetul Ponta, precum si a sefilor celor doua Camere ale Parlamentului. Odata ce noii ministri au fost investiti in functie, presedintele Iohannis a dat mana cu ei si le-a urat succes.

In timp ce despre Teodorovici se stie ca, pana sa fie propus de catre Victor Ponta la sefia MFP, dupa demisia lui Valcov, urmare a faptului ca acesta din urma a intrat in vizorul DNA, s-a aflat in fruntea ministerului Fondurilor Europene, Marius Nica a fost, pana sa ajunga ministru, secretar general la Ministerul Muncii, la sefia caruia se afla, in prezent, social-democrata Rovana Plumb.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger