AcasăPoliticaTraian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Agriculturii

Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Agriculturii

Recentele afirmatii ale tehnocratului aflat in fruntea ministerului Agriculturii l-au deranjat vizibil pe fostul sef al statului. Care, seara trecuta, a avut o replica vehementa si in termeni cat se poate de duri la adresa lui Irimescu.

„Daca Irimescu stie, inseamna ca are si elemente sa probeze. Daca nu, este un delator ordinar si trebuie arestat imediat, un derbedeu ca asta „, a sustinut fostul lider de la Cotroceni, intr-o interventie telefonica, la Romania TV.

Totodata, Basescu a adus in discutie si ipoteza ca afirmatiile actualului ministru sa poata avea un sambure de adevar, caz in care considera ca vinovatii trebuie identificati si trasi la raspundere. „Aici suntem in fata a doua situatii. Ori Irimescu este un dezaxat care trebuie arestat imediat si indepartat din Guvern, ori cei care au protejat o astfel de operatiune, si aici nu poate fi decat SRI-ul, trebuie arestati imediat liderii lui. Una din doua”, a conchis fostul presedinte.

Ministrul Agriculturii: s-au scos 35 de miliarde scoase din Romania, cu camionul

Dupa ce, intr-o prima faza, a declarat ca „Romania este o tara de mana a zecea” si ca in tara „sunt cazuri in care salamul se spala cu otet”, in cadrul aceluiasi interviu acordat Ziarului Financiar, actualul ministru al Agriculturii a facut si alte declaratii-soc. „Coruptia este peste tot, dar (…) diferenta intre coruptia de la noi si coruptia din Vest, asta imi explicau mie cei din Vest: acolo este… e umana, adica cei mai multi bani se fac cu statul, toate hotiile mari se fac cu statul, cu bani de la buget, peste tot. Cand stainii fac o afacere cu statul si castiga, sa zicem, un milion de euro, banii aia nu-i duc intr-o tara straina (…) Voi scoateti banii din tara, si – imi spunea el – s-au scos in ultimii 5 ani de guvernare, de pe vremea lui Basescu – ca asa era atunci, nu ca ar fi altii mai procopsiti ca altii. Nu! Toti sunt romani, toate partidele, sa fim clari. S-au scos 35 de miliarde (de euro) din Romania, imi supuneau baietii, confidential; din Romania, cu camionul, s-au dus in Elvetia”, a precizat ministrul, conform zf.ro.

author avatar
eNational
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger