AcasăPoliticaTurcan, despre demisia Monicai Macovei din PDL: E bine ca si-a ales...

Turcan, despre demisia Monicai Macovei din PDL: E bine ca si-a ales drumul si nu mai produce confuzie

Raluca Turcan

Vicepresedintele democrat-liberalilor a reactionat, dupa anuntul facut luni la pranz de catre Monica Macovei, care si-a anuntat demisia din partidul condus de Vasile Blaga.

Raluca Turcan

La cateva ore dupa ce Macovei a declarat ca a decis sa paraseasca randurile Partidului Democrat Liberal, invocand faptul ca nu intelege de ce PDL nu are propriul candidat la alegerile prezidentiale, dar si sustinand ca ultimele hotarari ale conducerii democrat-liberale „au indus multa confuzie”, insistand, insa, ca nu va alege sa se inscrie in alt partid si ca va candida ca independent pentru Cotroceni, Turcan a facut o serie de precizari, prin intermediul Internetului.

Asemeni liderului Blaga, Turcan a subliniat ca, in cazul in care ar fi vrut sa candideze la prezidentialele din toamna, tot ce ar fi trebuit sa faca Macovei ar fi fost sa se inscrie, intr-o prima faza, in cursa interna. „E bine ca s-a clarificat situatia, ca si-a ales drumul si nu mai produce confuzie (…) Noi avem un candidat ales DEMOCRATIC, cu care putea sa intre si ea in competitia interna si ulterior in cea din ACL”, scrie Raluca Turcan pe contul sau de Facebook.

Mai mult, vicepresedintele PDL considera ca insasi Macovei ar trebui sa respecte unele principii pe care le-ar vrea respectate de altii. „PDL a facut foarte mult pentru Monica Macovei, dar ea a preferat sa aiba un alt drum intr-un moment de rascruce.Trebuie sa invete ca regulile si principiile pe care le cere altora, i se aplica si ei”, concluzioneaza Turcan.

Citeste si: Monica Macovei a demisionat din PDL: Nu ma inscriu in nici un alt partid politic

Blaga, dupa plecarea lui Macovei: Daca nu si-ar fi dat demisia si si-ar fi inscris candidatura, ar fi fost radiata din partid!

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger