AcasăPoliticaUdrea da cu pietre dupa Dragnea

Udrea da cu pietre dupa Dragnea

Elena Udrea il desfiinteaza pe Liviu Dragnea cu tot cu proiectul lui de reconstructie nationala. „Rar s-a pomenit atata ipocrizie”,  sustine fostul ministru al Dezvoltarii, acuzandu-l pe actualul presedinte interimar al PSD ca tremura de frica dosarelor.

In ochii Elenei Udrea, pesedistul Liviu Dragnea este doar un politician las

Elena Udrea nu da doi bani pe pactul pe care Dragnea l-a propus formatiunilor politice. Mai mult, fosta sefa a PMP spune ca social-democratul nu urmareste altceva decat sa se tina departe de inchisoare. „Cat sa fii de ipocrit??? Cat de frica sa iti fie de dosarele pe care le ai??? Dragnea afirma ca este pentru consens politic si critica perioada lui Traian Basescu, pentru ca a fost una cu razboaie politice!!! Va puteti imagina cat tupeu?! Dragnea, artizanul suspendarii presedintelui, suspendare care a aruncat Romania cu ani in urma din punct de vedere al increderii partenerilor si investitorilor straini! Dragnea care este condamnat fix pentru ce a facut cu voturile la Referendumul de demitere! Chiar suntem o tara de prosti sa il credem pe Dragnea? Acum cuvantul de ordine este consensul! Pe bune?! Consensul de a preda puterea, al unor politicieni ingenuncheati de frica catuselor”, a comentat Udrea pe pagina ei de socializare.

Elena Udrea

La polul opus, co-presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu s-a grabit sa salute initiativa lui Dragnea. „Ma bucura mult ca in sfarsit cineva rezoneaza la ideea pe care am lansat-o inainte de alegerile prezidentiale, si anume nevoia unui proiect national pentru Romania. (…) Cred ca Romania are nevoie de un proiect pe termen lung pentru ca, dupa ce a realizat cele doua proiecte majore — aderarea la NATO si la Uniunea Europeana—, acum tara se afla asa intr-o stare de balaceala in mocirla cauzata si de fostul presedinte, care avea o propensiune pentru subiecte de scandal si subiecte minore. Si Romania, din pacate, asa este caracterizata astazi, ca o tara care nu are un tel, nu are un proiect national. Ne lasam cu totii antrenati in aceste mici certuri, dispute. (…) Totul este gol de continut la orice nivel si la orice interventie”, a afirmat Tariceanu.  Opinia presedintelui Senatului este impartasita si de vicepremierul Gabriel Oprea, liderul UNPR  precizand ca este gata sa isi asume un astfel de proiect national. „Intotdeauna UNPR a militat pentru dialog, pentru stabilitatea economica si politica a Romaniei. Este o idee foarte buna. (…) Intr-un context complicat, as putea spune, de securitate – vedeti ce se intampla in regiune, ce se intampla in Europa, este nevoie de un astfel de proiect si voi sustine cu toate fortele acest proiect”, a conchis Oprea.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.054 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger