AcasăPoliticaUdrea, dupa aparitia fotografiilor de la Paris: Este un filaj al serviciilor...

Udrea, dupa aparitia fotografiilor de la Paris: Este un filaj al serviciilor secrete

Elena Udrea considera ca fotografiile in care apare alaturi de alte doua femei, una dintre ele procurorul sef al DIICOT, Alina Bica – poze facute in urma cu mai multe luni, la Paris, si date publicitatii astazi pe un blog-  ar fi opera unor profesionisti si ca totul ar fi un „filaj al serviciilor secrete”.

Udrea a precizat ca pozele prezentate pe pagina respectiva de Internet au fost facute in februarie acest an, dar ca notele de la receptia hotelului, prezentate pe acelasi blog, au fost cerute pe 29 septembrie. „La nici 20 de ore de la aceasta conferinta de presa reprezentatii serviciilor mi-au raspuns- am vazut azi pe un blog special creat in acest scop- fotografii in care ma arata intr-un cadru privat, alaturi de doua femei, intr-o capitala europeana”, a precizat Udrea, joi dupa-amiaza.

Prezidentiabilul PMP sustine ca o cunoaste pe Alina Bica, sefa DIICOT, de cinci ani si ca sunt amice. „Doamna Alina Bica este o femeie de varsta mea, procuror, pe care o cunosc de 5 ani, am fost colege in Guvern, avem o relatie de amicitie”, a punctat fostul ministru al Turismului.

In continuarea declaratiei sale de presa, Udrea a dus o serie de acuzatii grave, sustinand ca fotografiile cu ea, in capitala Frantei, ar fi face parte dintr-o operatiune de filaj a serviciilor secrete. „Este evident pentru toata lumea ca este vorba de un filaj al serviciilor secrete (…) care s-au obosit pe cheltuiala statului roman sa supravegheze trei femei aflate intr-un week-end privat. (…) E clar ca nu pot fi vorba de paparazzi. Toate aceste fotografii sunt facute de profesionisti”, a insistat sefa PMP, candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale de luna viitoare.

„Este tehnica de manipulare clasica (…) nu inteleg care este bomba”, a concluzionat Udrea.

429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger