AcasăPoliticaUdrea ii incaiera pe ”popularii” lui Basescu

Udrea ii incaiera pe ”popularii” lui Basescu

Colegiul National al PMP a decis: Elena Udrea va reprezenta partidul la prezidentialele din aceasta toamna.

Elena Udrea va candida pentru Cotroceni in numele PMP

Decizia nu a fost unanima din cauza lui Cristian Preda, care nu numai ca nu a fost de acord cu desemnarea Elenei Udrea, dar a si cerut debarcarea ei din fruntea PMP: ”Am propus demiterea Elenei Udrea din functia de presedinte al PMP, pentru discreditarea candidaturii lui Diaconescu. Colegii din CEN au votat impotriva si au propus desemnarea ei ca prezidentiabil al PMP. Am fost, din nou, singurul care s-a opus”. Cert este ca decizia luata ieri de conducerea PMP a separat apele populare: partidul a ramas cu Udrea, iar fundatia a luat-o pe urmele lui Diaconescu. Acum se mai asteapta doar partajul de bonton, in urma caruia fiecare parte va afla cate procente electorale ii revin in urma divortului. Nu prea multe, daca este sa ne luam dupa socoteala facuta de Cristian Preda: ”Nimeni nu mai stie cine este candidat. S-au strans semnaturi pentru Cristian Diaconescu, care nu pot fi folosite pentru Elena Udrea. Nimeni nu mai stie si mai ales ca publicul nu urmareste zi de zi. Oamenii se uita, prind crampeie si acum nu mai au o imagine clara, de ansamblu (…) Imi e greu sa cred ca un partid care a strans cu greu 6% poate sustine 2 candidati”. Ignorand nemultumirea membrilor fondatori ai Miscarii Populare, Elena Udrea este incantata de noua postura si promite ferm ca-l va face praf pe Victor Ponta: ”Pot sa duc aceasta lupta mai mult decat barbatii, pentru ca batalia mea a fost si cu prejudecatile, cu barbatii care au crezut ca in politica rolul femeilor este de a sta in spatele lor. Le-am aratat ca putem lupta de la egal la egal”.

Boc intoarce spatele ACL si sare in barca lui Udrea

Desi este in continuare pedelist cu acte-n regula, Emil Boc a trecut de partea Elenei Udrea, lasandu-l balta pe Klaus Iohannis, candidatul ACL. ”O voi sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, pentru ca este un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD-ului si a lui Victor Ponta si pentru ca sustine reformele demarate impreuna cu Traian Basescu”, a decretat hotarat Emil Boc.

Sebastian Lazaroiu

Noul prezidentiabil – ”buturuga” care va rasturna carul PMP

Deloc incantat de rocada Udrea – Diaconescu se arata a fi si Sebastian Lazaroiu, care sustine ca Elena Udrea a diminuat deja ”potentialul electoral” al PMP-ului la europarlamentare si asta va face si in continuare. ”Decizia de a o avea pe doamna Udrea in prim plan la europarlamentare a redus mult din potentialul electoral al partidului. Neexistand o analiza serioasa a rezultatelor, suntem in situatia in care acelasi personaj de la europarlamentare se pune in fruntea partidului la alegerile prezidentiale. Si atunci, daca repetam greselile, cred ca rezultatele vor fi aceleasi, proaste, pe termen mediu“, face Lazaroiu o sumbra profetie.

[poll id=”822″]

author avatar
Simona Badulescu
986 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger