AcasăPoliticaUdrea, la Sibiu: Pot sa-l inving pe Victor Ponta si demonstrez lucru...

Udrea, la Sibiu: Pot sa-l inving pe Victor Ponta si demonstrez lucru acesta de 10 ani

Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara a fost, sambata, la Sibiu, spunandu-le oamenilor din orasul condus de Iohannis, candidatul ACL la alegerile de luna viitoare, ca daca ajunge in turul doi, il invinge pe actualul premier, Victor Ponta.

„Aici, la Sibiu, trebuie sa demosntram ca noi suntem cei care il vom invinge pe Victor Ponta. (…) Eu vreau si pot sa-l inving pe Victor Ponta si demonstrez lucru acesta de zece ani. Ponta si Iohannis ambii sunt candidatii USL-ului (…) Eu promit romanilor, dupa ce voi ajunge presedinte, Victor Ponta pleaca acasa. Romania are nevoie de un Guvern competent, de buna credinta, cu oameni cu viziune pentru aceasta tara”, a spus Udrea, in fata sustinatorilor PMP de la Sibiu.

Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara considera ca e nevoie sa fie continuate reformele incepute in ultimii 10 ani- in Educatie, in Sanatate, dar si reforma administrativ-teritoriala, dar si cea constitutionala. „Un presedinte nou, din noiambrie incolo, trebuie sa aduca un Parlament nou (…) o clasa politica noua”, a adaugat Udrea.

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger