AcasăPoliticaUdrea: Ponta, chiar daca este un jurist slab, stie ca nu s-a...

Udrea: Ponta, chiar daca este un jurist slab, stie ca nu s-a incalcat Constitutia. E o strategie de campanie

Considerand ca nu sunt motive pentru suspendarea presedintelui, si ca Victor Ponta stie acest lucru, nemaivorbind ca o eventuala astfel de procedura ar fi de durata, in conditiile in care pana la alegeri mai sunt mai putin de trei luni, Elena Udrea spune ca totul este un gest de campanie din partea actualului premier, candidatul PSD la peredintie.

Adevaratul adversar in competitia pentru sefia statului e ea, nu Traian Basescu, a precizat sefa PMP, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, vineri, dupa ce seful Guvernului a declarat ca PSD-ul nu exclude „absolut deloc” ipoteza privind o eventuala noua suspendare a sefului statului, in conditiile in care Traian Basescu „va exagera din nou cu incalcarea atributiilor presedintelui si se va manifesta in continuare (…) doar ca seful de campanie al Elenei Udrea”.

In replica, Udrea considera ca toate aceste declaratii fac parte din strategia de campanie a liderului PSD, inainte de prezidentialele din noiembrie. „Ponta, chiar daca este un jurist slab, a trecut prin multe actiuni de suspendare a presedintelui, deci stie ca nu s-a incalcat deloc Constitutia. (…) Deci in niciun caz nu poate fi vorba de un gand serios a domnului Victor Ponta. El este acum ca un boxer care fuge prin ring de adversar, incercand tot felul de giumbuslucuri. (…) Daca vrea sa se lupte in aceasta competitie pe bune, eu sunt adversarul sau, nu Traian Basescu (…) Pur si simplu e o strategie de campanie”, a concluzionat candidatul PMP la prezidentialele din toamna.

Recent, presedintele Basescu a declarat ca o sustine pe Elena Udrea la prezidentiale, dupa ce, anterior, fostul ministru al Turismului a precizat ca va discuta cu seful statului, in acest sens, odata ce a devenit prezidentiabilul PMP, dupa ce Cristian Diaconescu a ales sa candideze ca independent.

Citeste si: Premierul Ponta: Nu excludem deloc ideea de suspendare, daca Basescu se manifesta in continuare doar ca sef de campanie

302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger