AcasăPoliticaUdrea: Regret demisia/demiterea lui Maior. O decizie gresita a presedintelui Iohannis

Udrea: Regret demisia/demiterea lui Maior. O decizie gresita a presedintelui Iohannis

Incepand prin a spune ca regreta plecarea lui George Maior din fruntea Serviciului Roman de Informatii, Udrea nu e deloc de acord cu faptul ca presedintele a acceptat schimbarea de la varful SRI, mai exact demisia sefului acestui serviciu de informatii.

„Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informatii, la credibilizarea sa si la aducerea la un standard de profesionalism inalt”, considera sefa Partidului Miscarea Populara.

In continuarea mesajului transmis pe aceasta tema pe contul sau oficial de Facebook- platforma pe care a si anuntat, in urma cu doar cateva ore, ca va comunica tot ce are de spus, nemultumita de o parte a presei- Elena Udrea explica si de ce e de parere ca seful statului a gresit in aceasta chestiune. „Cred ca avem de-a face cu o decizie gresita a Presedintelui Iohannis, pentru ca nu vad sa existe foarte multi oameni capabili sa duca o asemenea functie, mai ales intr-un moment in care provocarile geo-strategice sunt foarte complexe”, concluzioneaza fostul ministru.

Postarea Elenei Udrea vine la scurta vreme dupa ce s-a aflat ca George Maior a decis sa plece de la sefia SRI si ca presedintele Iohannis a acceptat demisia celui dintai. Va amintim ca Maior ocupa functia de director al Serviciului Roman de Informatii de mai bine de opt ani, mai exact din octombrie 2006.

author avatar
Cristina Stefan
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger