AcasăPoliticaUdrea si-a lansat programul electoral intr-o hala a fostei uzine Republica

Udrea si-a lansat programul electoral intr-o hala a fostei uzine Republica

Imbracata intr-o salopeta bleumarin si avand o casca galbena pe cap, Elena Udrea si-a prezentat, joi la pranz, programul politic de candidat la presedintie, intr-un cadru in ton cu vestimentatia: o hala a fostei uzine Republica, din Capitala.

Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara a mentinut linia iesita din tipare cand e vorba de lansarea electorala. Dupa ce saptamana trecuta si-a lansat candidatura in cadrul unui mars, organizat in centrul Capitalei, „impotriva proastei guvernari si pentru locuri de munca”, de aceasta data Udrea si-a prezentat programul electoral, denumit „Romania frumoasa”, intr-o hala.

A renuntat la vestimentatia eleganta si a anuntat ce isi propune sa realizeze in mandatul de cinci ani pe care l-ar avea, daca ar castiga alegerile din noiembrie si functia de sef al statului. „Acestei tari ii lipsesc foarte mult oamenii capabili sa puna in practica proiecte”, considera Udrea.

O prioritate ar fi, adauga Udrea, generarea de locuri de munca, atat pentru tinerii care termina scolile, cat si pentru cei care au plecat la munca in strainatate. „Avem nevoie sa ne preocupam cu totii (…) de crearea de locuri de munca, bine platite, pentru cei care termina scoli si au nevoie sa paseasca in viata inainte, cu siguranta, dar si celor acre au plecat din tara, muncesc in afara Romaniei”, a punctat candidatul PMP.

Fostul ministru sustine ca va fi un presedinte implicat. „Voi fi un presedinte puternic si implicat, nu voi sta sa ma uit cum tara este facuta praf, din prostie sau din rea credinta. (…) Avem nevoie de un presedinte care sa iubeasca aceasta tara si sa iubeasca oamenii acestei tari”, a mai afirmat prezidentiabilul PMP.

Sursa foto: Facebook/Elena Udrea

227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger