AcasăPoliticaUn deputat PSD a demisionat din partid, anuntand ca va initia o...

Un deputat PSD a demisionat din partid, anuntand ca va initia o noua formatiune politica

Deputatul Bogdan Diaconu si-a dat demisia din PSD, iar imediat dupa ce a anuntat aceasta decizie a precizat ca va initia o noua formatiune politica: Partidul Romania Unita.

Deputatul sustine ca noul partid va avea sprijinul mai multor senatori si deputati din actualul legislativ, inclusiv de la PSD, Diaconu declarandu-se dezamagit de atitudinea PSD-ului privind politicile UDMR.

”Aceasta este demisia mea din PSD. Este un gest de constiinta si consecventa. Mi-am dat demisia din PSD pentru a protesta fata de acest joc duplicitar si pentru ca de patru ani si jumatate de cand activez in viata publica nu mi-am schimbat optiunile”, a declarat deputatul.

Dupa ce a anuntat ca pleaca din PSD , deputatul a mai facut un anunt, acela ca va initia o noua formatiune politica: ”Plec din PSD pentru a forma un nou proiect politic bazat pe credinta in valorile romanesti si in valorile noastre ca natiune. Ii chem pe toti care vor sa salvam Romania sa se alature Partidului Romania Unita”.

”In mod cert vor fi oameni atat din PSD cat si din alte partide, oameni care nutresc aceleasi credinte si idealuri. Senatori, deputati sau simpli membri de partid”, a mai spus Diaconu, care a criticat, de asemenea, UDMR-ul.

”UDMR nu are ce cauta in politica romaneasca si de aceea una dintre misiunile pe care mi le asum e scoaterea partidelor extremiste maghiare in afara legii pentru totdeauna”, a mai spus Diaconu.

Foto: adevarul.ro

author avatar
Alina Costache
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger