AcasăPoliticaUnde crede Udrea ca a gresit Basescu, pe vremea cand era presedinte

Unde crede Udrea ca a gresit Basescu, pe vremea cand era presedinte

Avand in vedere ca se pot numara pe degetele de la o mana situatiile in care Udrea nu a fost de acord cu fostul lider de la Cotroceni, cateva remarci facute recent de catre fostul ministru la adresa lui Traian Basescu sunt cu atat mai suprinzatoare pentru multi.

Astfel, in primul rand, Udrea a admis ca uneori Traian Basescu a cam exagerat cu discursul pro-Justitie, chiar daca s-a grabit sa adauge ca scopul fostului presedinte a fost unul cat se poate de nobil. „As vrea sa spun ca fostul presedinte Traian Basescu confirma acum unele lucruri care s-au petrecut in mandatele dansului, faptul ca a avut un discurs pro-justitie permanent, uneori exagerat, arata care a fost obiectivul sau principal: o justitie independenta si puternica”, a mentionat seara trecuta, Udrea a Romania TV, potrivit rtv.net.

Un alt aspect de remarcat in discursul fostei sefe de la Ministerul Turismului cu referire la actualul lider PMP este acela ca a dat de inteles ca Basescu n-ar fi prea reusit sa ii „citeasca” intotdeauna foarte bine pe toti cei pe care i-a numit in functii-cheie in institutii importante. „Oamenii pe care i-a pus in functii – unii dintre ei, nu toti -cu scopul de a face institutii puternice si independente, au deviat insa si au preluat puterea (…) punand in executare planurile lor personale. Daca trebuie sa-i gasim o vina e ca nu a intuit exact scopul acestor oameni”, a adaugat Udrea, conform aceleiasi surse.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger