AcasăPoliticaVa salva Dan Diaconescu Realitatea TV de la insolventa?

Va salva Dan Diaconescu Realitatea TV de la insolventa?

Ingrijorati de soarta televiziunii pe care o conduc, managerii postului Realitatea TV se pare ca vor primi o mana de ajutor de la Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu s-ar putea sa se invarta de un parteneriat cu Realitatea TV
Cozmin Gusa cauta o solutie ca sa-si tina televiziunea pe linia de plutire

Realitatea TV moare, dar nu se preda. Acesta este mesajul pe care Cozmin Gusa a tinut sa-l transmita clasei politice in general si premierului Victor Ponta in particular. Premier, pe care analistul politic il acuza ca foloseste Codul insolventei pentru a baga pumnul in gura presei.

”Avem un premier foarte lacom. (…)Victor Ponta e gata sa calce pe cadavre pentru a-si indeplini planul de putere.  (…) Imi pare rau ca trebuie sa recunosc inca o data ca am fost pacalit de Victor Ponta. Victor Ponta, cand a dat aceasta ordonanta pe Codul insolventei, nu si-a pus problema ca aici sunt 500 de angajati care impreuna cu familiile lor fac cateva mii de oameni”, a  mai spus Gusa. Dincolo de acestecomentarii, analistul politic a dat de inteles ca Realitatea TV are un plan de avarie, fara sa dea prea multe detalii pe tema. Anuntul a generat o serie de speculatii, in mediul politic avansandu-se ideea ca salvarea televiziunii va veni de la Dan Diaconescu. Nu prin motiunea simpla pe care parlamentarii PPDD au fost instruiti sa o depuna, ci printr-o ”infratire” intre Realitatea TV si OTV. Miscarea ar urma sa aiba loc undeva in jurul datei de 16 octombrie, imediat dupa ce postul lui Dan Diaconescu va incepe din nou sa emita. Potrivit zvonurilor, Diaconescu ar urma sa ocupe o ora din emisia Realitatii, evident in schimbul unui ”ajutor financiar”.

author avatar
Adelina Ionicel
2.044 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger