AcasăPoliticaValcov, la tribuna Senatului: Dati un vot 'DA'. Fiind si ziua mea,...

Valcov, la tribuna Senatului: Dati un vot ‘DA’. Fiind si ziua mea, cred ca e o rugaminte in plus

In timp ce colegul sau social-democrat aflat in vizorul DNA si in cazul caruia care senatorii reuniti in plen vor vota, miercuri, solicitarea emisa de DNA privind retinerea si arestarea sa preventiva, Dan Sova, le-a transmis colegilor ca si-ar dori ca acestia sa respinga solicitarea procurorilor, pentru a se putea apara in libertate, aflat in aceeasi situatie, Darius Valcov s-a adresat senatorilor cu o cerinta total opusa.

Astfel, fostul ministru al Finantelor, care a urcat la tribuna Senatului dupa ce Sova le vorbise parlamentarilor acestei Camere, a solicitat senatorilor sa incuviinteze solicitarile procurorilor DNA, spre a nu fi nevoit sa renunte la statutul de parlamentar, pentru a ajunge in fata instantei. „In ceea ce priveste speta în cauza, de ceea ce eu sunt acuzat de catre procurori, va rog sa lasati justitia sa spuna daca trebuie sa fiu retinut sau arestat. (…) De aceea, solicitarea mea pentru dvs. este ca astazi sa dati un vot „DA”. Fiind si ziua mea, cred ca este o rugaminte in plus, pe care v-o fac de a nu ma pune in situatia de a-mi da demisia din functia de senator, pentru a ajunge in fata instantei„, a afirmat Valcov, la microfonul de la tribuna Senatului.

Va amintim ca plenul Senatului a supus la vot, miercuri, prima cerere prin intermediul careia DNA a cerut incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul fostului ministru al Finantelor, acuzat de trafic de influenta.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger