AcasăPoliticaVanghelie despre ”gazelul” Zgonea si ”taranusul parvenit” Dragnea

Vanghelie despre ”gazelul” Zgonea si ”taranusul parvenit” Dragnea

Fost membru de frunte al PSD, Marian Vanghelie saluta caderea ”gazelului” Zgonea si se minuneaza cum de stau pesedistii smirna in fata unui ”taranus din Teleorman”.

Marian Vanghelie ii ridiculizeaza pe fostii sai colegi Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea

Primul luat la refec de Vanghelie a fost Valeriu Zgonea: „Iata ca i-a venit randul si lui Zgonea sa-i cada capul de pe umeri, chiar daca era mai greu de crezut avand in vedere ca are niste umeri mai solizi, adica parca ar fi metalici, sau cel putin asa suna. Daca nu ma credeti, puteti sa-i intrebati si pe colegii mei de partid. Cum te loveai putin de el, pe vreun culoar, cum se auzea un zgomot de tabla… Poate de-aia a si atarnat greu si a cazut la fundul raului, in loc sa-l traverseze.

Pilda spusa de acesta cand a fost exclus don PSD i-a adus o porecla: ”gazelul”

Un poet ar spune ca a fost ca un gazel care a vrut sa inoate contra curentului. Din nefericire, greseala lui a fost ca a inotat contra curentului de stanga, iar asta nu se face, Zgonea. Ce e mai tragic pentru el este ca a fugit de crocodili dar s-a inecat in apa pana la brau. Eu ma gandeam ca stie sa inoate. Macar caineste”. A urmat Liviu Dragnea: ”Taranusul de Teleorman, Dragnea, e acum, pe cai mari. Fara el nu se mai poate in PSD si a vrut sa o demonstreze tuturor. Are puterea deplina asupra unui partid pe care nu-l merita, un partid de oameni capabili care il urmeaza, ca in transa, tocmai pentru a nu pune partidul in pericol (…)

Liderul PSD este doar un ”taranus parvenit” in opinia lui Vanghelie

Ma intreb, cum a ajuns totusi, Dragnea, acest taranus parvenit, sa aiba drepturi depline in PSD? Nu are partidul un altul mai bun? Eu personal astept cu nerabdare sa aflu urmatorul nume de pe <<lista taranusului>>”.

author avatar
Simona Badulescu
1.348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger