AcasăPoliticaVanghelie, despre perchezitii: Candidez indiferent ce se va intampla/ Nu mi s-a...

Vanghelie, despre perchezitii: Candidez indiferent ce se va intampla/ Nu mi s-a dat nicio lista

Actualul edil suspendat al sectorului 5, care, in calitate de lider al Partidului Dreptatii Sociale, s-a inscris in cursa din 5 iunie, in incercarea de a castiga un nou mandat de primar al urbei amintite a dat de inteles ca nu e deloc ingrijorat de perchezitiile pe care le-au facut procurorii anticoruptie la sediul institutiei, in chiar prima zi de campanie electorala.

„Inteleg ca au venit sa verifice semnaturile candidatului Marian Vanghelie si cele ale Partidului Dreptatii Sociale. (…) DNA nu mai poate opri candidatura (…) Par ca un om care sunt intimidat? (…) Nu exista asa ceva, este o minciuna. Nu mi s-a dat nicio lista, n-am nevoie de nicio lista (…) Sectorul 5 e cu mine”, a sustinut politicianul, adaugand ca a strans semnaturi datorita popularitatii de care se bucura in randul oamenilor, mai exact a „relatiilor interumane”.

Mai mult, Vanghelie a tinut sa sublinieze ca nu neaparat fotoliul de primar ii face cu ochiul, cat e interesat sa-si recapete demnitatea. „Pot sa fiu un exemplu- daca pe Piedone au reusit sa il retraga, pe mine poate n-au reusit sa ma intimideze sau sa ma retraga (…) demnitatea mea este atat de mare, incat vreau sa mi-o iau inapoi (…) nu ma intereseaza neaparat functia (…) e dreptul fundamental al fiecarui om sa am dreptul de a candida (…) nici macar nu sunt panicat”, a precizat politicianul care aspita la un nou mandat de primar.

„Candidez indiferent ce se va intampla”, a subliniat Vanghelie, de la sediul partidului pe care il conduce, incinta vizata, de asemenea, de verificari ale procurorilor.

Cat priveste demersul de azi al procurorilor, va amintim ca este vorba despre o actiune menita sa adune informatii si posibile probe care sa lamureasca banuielile pe care anchetatorii le au in acest caz, in privinta unor liste de semnaturi. In cazul de fata, pe langa sediul primariei amintite, situat in centrul Capitalei, procurorii au facut si alte 5 perchezitii, patru dintre ele domiciliare. DNA a anuntat, prin intermediul unui comunicat, faptul ca se „efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, printre care si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, comise in cursul anului 2016”.

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger