AcasăPoliticaVanghelie: Sunt viu. Stau drept, chiar daca au crezut unii ca ma...

Vanghelie: Sunt viu. Stau drept, chiar daca au crezut unii ca ma obosesc

„Gata, sunt viu (..) deci, am inviat”, le-a explicat Marian Vanghelie, luni, jurnalistilor, cu prilejul prezentei sale la Tribunalul Bucuresti. Mai mult, primarul suspendat al sectorului 5 a adaugat ca a cam dat uitarii tentativei de a-si schimba imaginea, dupa ce a fost prins pe picior gresit de catre reprezentantii presei, cu gafe de exprimare, de exemplu, alegand sa fie „natural ca branza de oaie”.

Drept urmare, Vanghelie a explicat ce anume a vrut sa spuna, in fata magistratilor, cand a facut apel la aceasta comparatie cel putin iesita din tipare. „Nu s-a inteles. Dupa ce am facut multe lucruri (…) m-am certat cu unii politicieni, am mai zis gugal, goagal, almanahe… la un moment dat, am incercat si am zis, domne, sa-mi schimn imaginea. Dar dupa experienta de 4 luni de arest preventiv, am zis in felul urmator: nu mai vreau sa imi schimb imaginea, mai bine natural ca branza de oaie, decat denuntator. Parca suna mai bine”, a clarificat, in stil propriu, politicianul.

Mai mult, Vanghelie a lasat sa se inteleaga, o data in plus, ca se simte impacat cu ideea ca nu a facut denunturi, in cele patru luni in care a fost arestat preventiv, incepand cu luna martie si pana in iulie. „Stau drept, chiar daca au crezut unii ca ma obosesc. Stau drept. Nu stiu cati poti din Romania, care au fost pe acolo, pot sa stea drepti „, a tinut sa sublinieze fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, prezent, luni, la instanta, pentru verificarea masurii arestului la domiciliu.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger