AcasăPoliticaVanghelie vrea sa ajunga peste Ocean

Vanghelie vrea sa ajunga peste Ocean

Aflat sub control judiciar in dosarul in care DNA l-a trimis in judecata, fostul edil al sectorului 5 ar vrea sa scape de aceasta masura.

Motivul invocat in fata magistratilor Curtii de Apel, care judeca, luni, contestatia pe care Marian Vanghelie a formulat-o fata de mentinerea acestei masuri, este ca politicianul spera sa poata fi lasat sa calatoreasca dincolo de Ocean. Adica sa ajunga tocmai in capitala Statelor Unite.

In stilu-i caracteristic, dupa ce intr-o prima faza a glumit pe aceasta tema, Vanghelie a lamurit intr-un final ca o eventuala vizita in SUA ar fi motivata de ratiuni politice. „Vreau sa ajung la Washington, din motive chimice (…) da, profesionale. Juridice si politice, am vorbit serios. Chimice asa, in general, ca sa fim haiosi”, a sustinut, dimineata, fostul primar Vanghelie. Actualul lider al Partidului Dreptatii Sociale nu a oferit, insa, si detalii despre eventualele intrevederi pe care ar urma sa le aiba in SUA.

Cat despre acuzatia pe care procurorii au trecut-o in dreptul numelui sau in dosarul pe care l-au trimis in instanta, aceasta este de luare de mita.

author avatar
Cristina Stefan
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger