AcasăPoliticaVanghelie vrea sa scoata PSD-ul de la guvernare

Vanghelie vrea sa scoata PSD-ul de la guvernare

Exclus de aproape un an din PSD, Marian Vanghelie sustine ca in sufletul lui tot social-democrat a ramas.

Ca sa demonstreze ca tot timpul s-a gandit la binele partidului, primarul suspendat al sectorului 5 ii sfatuieste pe fostii lui colegi sa-l lase din brate pe Victor Ponta si sa plece de la guvernare.

„Daca doreste sa ia potul cel mare la viitoarele alegeri locale si parlamentare, PSD-ul ar trebui sa treaca in opozitie”, a declarat Vanghelie, intr-un interviu acordat unui cotidian central.

„Este cea mai mare greseala pentru PSD ramanerea la guvernare! Dar asta se intampla pentru ca Victor Ponta n-a gandit ca un membru PSD si ca presedinte al partidului, el a gandit ca… Victor Ponta, adica <<fac cum mi-e mie mai bine>>.  Daca era inteligent trebuia sa dea puterea a doua zi dupa ce a pierdut alegerile si se intarea, se organiza partidul si se pregatea de alegerile din 2016 numai ca, din pacate, el a gandit cum e mai bine pentru el. Daca mai sta la guvern Ponta, mai ales acum ca nu mai este presedinte, partidul are toate sansele sa piarda zdruncinator in alegeri”, a afirmat primarul suspendat al sectorului 5.

Constient de faptul ca nu mai are sanse sa se intoarca in PSD, Marian Vanghelie recunoaste ca se gandeste sa-si faca un alt partid.

„Ca om politic iau in calcul orice tip de formula. Eu cred ca trebuie sa renasca stanga, o stanga adevarata, formata din lideri, incepand de la tineri pregatiti pana la oameni de varsta a doua si de varsta treia, ca nu trebuie eliminati, cum a crezut Victor Ponta ca cei de varsta a doua si a treia trebuie eliminati!”, a conchis Vanghelie.

author avatar
Adelina Ionicel
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger