AcasăPoliticaVicepremierul Oprea l-a primit pe presedintele portughez la Palatul Victoria (VIDEO)

Vicepremierul Oprea l-a primit pe presedintele portughez la Palatul Victoria (VIDEO)

La o zi dupa ce a fost oaspetele sefului statului, la Cotroceni, liderul de la Lisabona a fost primit, de aceasta data la Palatul Victoria, de catre vicepremierul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministrul desemnat de catre premierul Ponta sa se preia, interimar, prerogativele de sef al Guvernului, in perioada in care liderul PSD se afla in Turcia.

Asadar, in cursul diminetii de joi, ministrul de Interne l-a intampinat, la sediul Executivului, din Piata Victoriei, pe presedintele portughez Anibal Cavaco Silva, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Pe parcursul intrevederii, cei doi au adus in discutie, printre altele, relatiile de cooperare dintre cele doua tari europene, atat la nivel politic si economic, dar si militar.

Va amintim ca, in intervalul 16-19 iunie, Gabriel Oprea ii tine locul lui Victor Ponta la sefia Guvernului, liderul social-democrat aflandu-se internat, in aceasta perioada, intr-o clinica din Turcia, unde a suferit o interventie chirurgicala la genunchi, necesara ca urmare a unei accidentari suferite, recent, in timpul unui meci de bachet.

[youtube]G5fRVKDe7Q0[/youtube]

sursa foto: gov.ro

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger