AcasăPoliticaViceprimarul Constantei s-a ratacit si a ajuns la DNA!

Viceprimarul Constantei s-a ratacit si a ajuns la DNA!

Desi multora le-ar putea parea o gluma, vicele constantean asigura ca e cat se poate de serios. Vrand sa ii duca un pachet primarului suspendat al orasului de la malul marii, aflat in arestul Politiei Capitalei, dar adus, luni, la Instanta Suprema, unde se judeca cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv, Stan a incurcat adresele.

Asadar, in loc sa ajunga din prima sa-l vada pe Mazare, Stan a facut un popas la Directia Nationala Anticoruptie. Abia dupa ce s-a lamurit ca a gresit adresa, viceprimarul a plecat de la DNA cu intentia precisa de a ajunge la procesul edilului suspendat al Constantei. „Merg ca are proces, la 3. Am gresit destinatia”, a marturisit, razand, Gabriel Stan, in timp ce se indrepta catre masina.

Va amintim ca Mazare se afla de peste trei saptamani in deja celebrul „beci domnesc”, mai precis de la inceputul lunii, in tot acest interval fiind vizitat atat de catre fiul sau, Raducu, dar si de iubita edilului. DNA il acuza pe primarul suspendat al Constantei de luare de mita, conflict de interese si abuz in serviciu.

sursa foto: info-sud-est.ro

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger