AcasăPoliticaVictor Ponta: "Cand ma insulta Basescu are farmec. La Iohannis ne ia...

Victor Ponta: „Cand ma insulta Basescu are farmec. La Iohannis ne ia pe toti somnul”

Premierul Victor Ponta s-a aratat deranjat ca principalul sau adversar de la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a preluat discursul politic al lui Traian Basescu.

Reactia lui Victor Ponta a venit dupa ce Klaus Iohannis l-a acuzat ca este vinovat pentru ce se intampla in instante cu politicienii PSD.

„Nu stiu daca gandeste, dar Iohannis vorbeste ca Basescu. Domnul Iohannis, cand vorbeste precum Basescu, cade intr-un penibil pe care reusise sa-l evite pana acum”, a spus Victor Ponta, conform B1 TV.

Victor Ponta a facut o comparatie elocventa intre cei doi adversari politici precizand ca „in momentul in care ma insulta Basescu avea un farmec. Cand ma insulta Iohannis ne ia pe toti somnul”.

Premierul Romaniei sustine ca Iohannis a preluat atat de mult discursul lui Traian Basescu incat a ajuns sa foloseasca aceleasi cuvinte si sa plictiseasca pe toata lumea.

Mai mult, Victor Ponta este de parere ca, campania electorala a lui Klaus Iohannis este trasa la indigo cu cele ale lui Traian Basescu din 2004 si din 2009.

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger