AcasăPoliticaVictor Ponta s-a lansat cu CCR-ul in coasta

Victor Ponta s-a lansat cu CCR-ul in coasta

Liderul PSD Victor Ponta a fost primul care  si-a depus dosarul la Biroul Electoral Central. N-a fost cu noroc insa, candidatura acestuia fiind contestata la scurta vreme.

Versurile preferate ale cuplului Victor Ponta – Daciana Sarbu:„ Printul din poveste/Printesa din castel/ Noi visam la fel”

O studenta la Drept si o alta persoana a carei identitate nu este cunoscuta si-au propus sa-i puna piedica lui Victor Ponta. I-au contestat candidatura pe motiv ca aceasta a fost validata de Congresul PSD prin incalcarea statutului. Sesizarile au ajuns pe masa Curtii Constitutionale care, conform legii pentru alegerea presedintelui Romaniei,  trebuie sa le solutioneaza in termen de cel mult doua zile de la inregistrarea lor. In consecinta, ca sa fie in termen, judecatorii CCR s-au reunit aseara pentru a analiza contestatiile cu pricina.

Mult zgomot pentru nimic

Peste 60.000 de oameni au asistat la lansarea candidatului PSD

Desi sesizarile au fost depuse sambata, Victor Ponta nu a lasat acest incident sa-i umbreasca lansarea spre Cotroceni. Un eveniment electoral care le-a dat fiori celor care nu au uitat festivismul de timp ceausist. De altfel, delirul de grandoare al pesedistilor a fost taxat de mai toti adversarii, care nu s-au sfiit sa-l compare pe Ponta cu o pleiada intreaga de dictatori. Spre deosebire de manifestatiile de la Phenian (despre care a vorbit Traian Basescu, de exemplu),  lansarea lui Ponta a fost doar atat un circ. Cu oameni incarcati in autocare si adusi obligat-fortat sa-i aplaude pe mai marii partidului, dar care nu au inteles mare lucru din interventile lui Liviu Dragnea, Sorin Oprescu si Victor Ponta pentru ca sonorizarea a fost execrabila. Scena, un alt kitsch marca PSD, a fost atat de bine plasata incat cei mai multi participanti la lansare nici nu stiu exact cine s-a perindat pe acolo.  Evenimentul in sine a fost pe fuga, toata lumea, de la pesedistul de rand pana la invitatii speciali si liderii partidului, lasand impresia ca vor sa o taie cat mai repede. Multi dintre ei asta au si facut-o,  prezidentiabilul Victor Ponta adresandu-se in final unui stadion pe jumatate gol.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger