AcasăPoliticaZgonea: Astazi, imparatul este gol. PSD-ul se indreapta cu pasi repezi si...

Zgonea: Astazi, imparatul este gol. PSD-ul se indreapta cu pasi repezi si cu ochii inchisi catre prapastie

Valeriu Zgonea sustine ca Traian Basescu a fost la un pas de o noua suspendare

Ziua in care numarul 2 din PSD urmeaza sa spuna ce anume a decis in privinta viitorului sau in functia de presedinte executiv al social-democratilor a venit.

In acest sens, Valeriu Zgonea a ajuns cu putine minute inainte de ora 11, la sediul central al formatiunii conduse de Liviu Dragnea, decis sa dea glas anumitor aspecte care il nemultumesc.

Invocand faptul ca, in opinia sa, formatiunea din care face parte de mai bine de doua decenii trebuie sa fie condusa de oameni „decenti, responsabili si corecti”, Zgonea a adus din nou in discutie – fara sa nominalizeze, dar facand aluzie la o poveste cunoscuta, semnata de Andersen- faptul ca nu ar vrea sa vada ca partidul ajunge sa fie afectat puternic de problemele unor lideri. „Astazi, imparatul este gol. PSD-ul se indreapta cu pasi repezi si cu ochii inchisi catre prapastie. Este datoria mea sa spun lucrurlor pe lume. Functia aceasta (…) ma obliga sa blochez moartea partidului sub povara problemelor unor lideri. Este datoria mea sa spun ceea ce cred si ceea ce simt (…) nu eu am venit si nu m-am ales singur functia de pres execu si de presedinte al Camerei Deputatilor”, a tinut sa sublinieze Zgonea, inainte de a ajunge sa se vada cu ai sai colegi din partid.

Va reamintim ca vineri dupa-amiaza, Zgonea a plecat intempestiv de la sediul PSD, fara sa fe prezent, asemeni colegilor sai, in holul cladirii, la momentul in care Dragnea a anuntat ca ramane la sefia formatiunii si dupa decizia definitiva a instantei, pe motiv ca nu vrea ca prin plecarea sa sa afecteze campania electorala si nici scorul electoral pe care social-democrati si l-au propus pentru alegerile locale din vara. La acel moment, Zgonea spunea ca se va gandi pana luni asupra unei eventuale demisii.

Va reamintim ca vineri, Curtea Suprema a dispus, ca decizie definitiva, o pedeapsa de doi ani cu suspendare in cazul lui Dragnea, in „dosarul Referendumul”.

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger