AcasăNewsPolitisti romani, calauze pentru refugiatii sirieni!

Politisti romani, calauze pentru refugiatii sirieni!

Romania este in stare de alerta dupa ce s-au inmultit alarmant cazurile care dovedesc ca tot mai multi dintre refugiatii arabi care doresc sa ajunga cu orice pret in Germania au inceput sa traverseze tara noastra. Astfel ca, in urma cu doar cateva zile, ministrul de Interne a ordonat masuri exceptionale, pentru ca politistii de frontiera care patruleaza „pe felie” sa fie sprijiniti in aer de elicopetere ale Inspectoratului General de Aviatie iar la sol de trupe suplimentare de jandarmi, agenti de la Ordine Publica  si luptatori de la trupele speciale.

Numai ca, pana sa „curete” frontierele de refugiati, structura anticoruptie a Ministerului de Interne a trebuit sa elimine „mizeria” din chiar Politia de Frontiera. Pentru ca, in urma informatiilor primite, ofiteri sub acoperire ai Directiei Generale Anticoruptie au reusit sa se infiltreze in randurile uneia dintre cele mai puternice retele de traficanti de migranti de pe granita de Vest, grupare care se baza pe sprijinul nemijlocit a chiar doi politisti de frontiera.

Ii treceau cu girofarul!

Astfel s-a probat faptul ca in gruparea de calauze care era condusa  de o femeie si de un palestinian, rolul predominant il aveau doi politisti de frontiera care aveau in fisa postului chiar combaterea migratiei ilegale! Transfugii, care plateau traficantilor pana la 2.000 de euro pentru a fi trecuti in Ungaria erau racolati din centrele de tranzit din Bucuresti si Timisoara. Acestia se deplasau la Arad, unde erau cazati pana ce politistii dadeau OK-ul pentru plecare. Mai grav este faptul ca oamenii legii asistau si la imbarcarea in microbuze a zecilor de refugiati, dupa care, cu masinile de serviciu, faceau pe antemergatorii pentru ca nu cumva colegii sa opreasca convoaiele cu refugiati. Platiti „regeste” de sefa gruparii, se pare ca politistii nu s-au sfiit nici macar sa foloseasca girofarul din dotare pentru a face „partie” pentru o coloana auto care transporta cetateni arabi si africani.

author avatar
Toni Matei
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger